Nombre de messages : 353 Localisation : https://www.tiktok.com/@jayworldman
Sujet: Message to our Ukrainians Friends Ven 26 Juil 2024 - 12:48
This thread is about saluting our friends and co-coaches from Kyiv and Ukraine in general, who are organizing their first NAF tournament!
*
Salut les copains ! Suite à mon sujet (ici) et aux messages de soutiens reçus + les coachs qui auraient aimé être du voyage mais qui ne le peuvent pas, j'ouvre ce sujet pour que vous puissiez directement adresser vos messages aux Coachs Ukrainiens. S'il y en a suffisamment pour leur faire chaud au Coeur je le leur montrerai le jour du tournoi (en effaçant cette partie en français).
Magikmoon
Sujet: Re: Message to our Ukrainians Friends Dim 28 Juil 2024 - 20:07
Шановні гравці в Bloodbowl
У ці важкі часи я хотів би надіслати вам свої думки та підтримку. Я знаю, що гра для вас набагато більше, ніж просто розвага, це пристрасть, яка об'єднує людей з усього світу. Присутність мого друга Nabolo є доказом цього.
Навіть якщо я не можу бути там фізично, знайте, що я з вами в душі. Грай далі. Поділися своєю любов'ю до Bloodbowl.
Разом ми - одна велика сім'я ентузіастів і гравців, і я сподіваюся, що мир повернеться у вашу країну.
Нехай кубики будуть на вашій стороні, як на полі, так і в житті.
З усією моєю дружбою
Nabolo aime ce message
Rascal Ier
Яка чудова новина - читати, що війна не зупиняє все, і що такі хобі, як ігри, можуть забезпечити розвагу і допомогти людям тимчасово забути про конфлікт. Я бажаю вам всього найкращого в цей день З найкращими побажаннями
Rascal I
Nabolo aime ce message
Nedgang
Sujet: Re: Message to our Ukrainians Friends Mer 31 Juil 2024 - 23:30
вітаю!
Сподіваюся, вам сподобаються фігури. Чудово, що вам вдалося це організувати, і я радий, що цей турнір відбувається. Назва турніру зароблена принаймні 100 разів.
Нехай переможе найкращий, але, перш за все, нехай усі отримають задоволення! Бажаю тобі всього найкращого на полі та в житті.
Тренер Недганг
Tulkas
Sujet: Re: Message to our Ukrainians Friends Jeu 1 Aoû 2024 - 19:27
Я сподіваюся, що потрійні черепи — це найгірше, що трапляється з вами на дату турніру. Насолоджуйтесь грою. І вітаю вас у великій та згуртованій родині NAF!
bosk
Sujet: Re: Message to our Ukrainians Friends Sam 17 Aoû 2024 - 22:53
Дякуємо вам за те, що ви втілили цю гру в життя в Україні. Сподіваюся, наступного року ми зможемо приїхати ще.
Vag’
Sujet: Re: Message to our Ukrainians Friends Dim 18 Aoû 2024 - 1:41
Chouette initiative Nabolo !
дорогі друзі, Ми думаємо про вас у Франції та уважно стежимо за новинами про конфлікт. Вітаю вас з організацією цього турніру, сподіваюся, він пройшов добре. Я не можу дочекатися зустрічі з українськими бладбоулістами, можливо, на наступному чемпіонаті світу? удачі !